https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортСалах е четвъртият футболист на Ливърпул с COVID-19

Салах е четвъртият футболист на Ливърпул с COVID-19

Мохамед Салах е в „добро настроение и не проявява симптоми“, след като диагнозата му за коронавирус бе потвърдена след втори тест, съобщиха от Египетската футболна асоциация.

Нападателят на Ливърпул се самоизолира и няма да играе двете квалификации за Купата на Африка срещу Того в събота и вторник, уточнява БГНЕС. Той е под въпрос и за сблъсъка с Лестър на 22 ноември поради коронавирусните правила във Великобритания, които изискват 10-дневен период на карантина след положителна проба.

Египетският национал е четвъртият футболист на мърсисайдци, който дава положителна проба след Тиаго през септември, и Садио Мане и Джердан Шакири през октомври. Това създава допълнителни главоболия на мениджъра на шампионите Юрген Клоп, който не може да разчита на титулярните си централни защитници Джо Гомес и Върджил ван Дайк заради дълготрайни контузии.

Фабиньо и Тиаго се очаква да се завърнат след международната пауза, а освен Гомес и Ван Дайк, в лазарета е и Алекс-Окслейд Чембърлейн. Салах е твърде вероятно да не играе и срещу Аталанта в Шампионската лига, тъй като няма да е тренирал пълноценно със своите съотборници за домакинството на италианците на „Анфийлд“ на 25 ноември.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X