https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиНяколко версии за въоръжения грабеж в Перник

Няколко версии за въоръжения грабеж в Перник

Вече е започнало разследване за въоръжения грабеж в Перник, при който са били откраднати по първоначална информация са откраднати 1 милиона лева. Работи се по няколко версии, съобщи окръжният прокурор Галина Антова.

По непотвърдена информация в обира е участвал и вътрешен човек. Въоръженият грабеж на инкасо автомобил е бил извършен около 16:00 ч. в квартал „Васил Левски“. Колата е била пълна с оборотни пари. Извършителите все още се издирват.

Уточнява се броят на нападателите. Те са били въоръжени, но не засега не може да бъде уточнено с какво оръжие. Известно е, че не са го използвали и няма пострадали. Измъкнали са се от местопрестъплението с автомобил, но за момента не може да бъде разкрита неговата марка, съобщи директорът на ОДМВР-Перник Димитър Попов.

Попов заяви, че не може да коментира предвид ранния етап на разследването размера на откраднатата сумата и кой е нейният собственик.

Продължават процесуалните действия и оперативно-издирвателните мероприятия по случая. Предстои извършването на оглед на обрания инкасо автомобил.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X