https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиНамериха изгорял джипа на извършителите на грабежа в Перник

Намериха изгорял джипа на извършителите на грабежа в Перник

Намерен е изгорял джипът, с който са избягали извършителите на вчерашния грабеж в Перник, при който бяха задигнати около 1 млн. лв. от инкасо автомобил. Това съобщи директорът на ОДМВР ст. ком. Димитър Попов.

Колата била открита над пернишкия квартал “Църква” в близост до магистрала “Струма”. Все още не е уточнено чия собственост е джипът, няма и заподозрени по случая, предаде NOVA.

Междувременно компанията “ВИП Секюрити”, чиято собственост е ограбеният автомобил, обяви 200 000 лв. награда за достоверна информация за извършителите на грабежа.

Вчера малко преди 16.00 часа бе извършено въоръжено нападение над екип и инкасо автомобил на компанията. Нападателите са били четирима, въоръжени с огнестрелни оръжия. При инцидента единият от охранителите е бил ранен, вследствие на удар по главата с оръжие.

Охранителите са подали сигнал с паник бутон и на мястото на инцидента са пристигнали представители на МВР и разследващи полицаи. На ранения охранител е била оказана медицинска помощ, той е в добро общо физическо състояние.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X