https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноБионсе помага с 500 хиляди долара на закъсали с наемите в Щатите

Бионсе помага с 500 хиляди долара на закъсали с наемите в Щатите

Бионсе ще предложи безвъзмездни средства в размер на 500 000 щатски долара, за да помогне на хората, които са изправени пред възбрани или изселвания поради жилищната криза, причинена от пандемията, съобщи Си Ен Ен.

Хората могат да кандидатстват за безвъзмездни средства от 7 януари 2021 г., съобщи певицата на уебсайта си. Безвъзмездните средства ще бъдат изпратени на 100-те души, избрани в края на януари.

“Бионсе продължава да подкрепя със сърцето си и да помага там, където е най-необходимо. Фаза 2 от Фонда за въздействие на BeyGOOD сега ще помага на засегнатите от жилищната криза”, се казва в съобщение.

“Мораториумът върху жилищата трябва да приключи на 26 декември, което ще доведе до възбрана на ипотечни кредити и изселване на хората под наем. Много семейства са засегнати поради пандемията, довела до загуба на работа, болест и цялостен спад на икономиката”, се казва в съобщението.

Около 9,2 милиона наематели, които са загубили доходи по време на пандемията, изостават с плащането на наема, според анализ на данните от преброяването на населението от Центъра за бюджетни и политически приоритети.

След като мораториумите бъдат премахнати, от много от тези наематели ще се очаква да платят целия си наем или да изготвят някакъв план за плащане с наемодателя си – или може да се изправят пред загубата на домовете си, предаде БГНЕС.

Кандидатстващите за безвъзмездни средства трябва да представят необходимата документация на Националната асоциация за напредък на цветнокожите (NAACP) до крайния срок.

Това не е първото усилие на Бионсе да помогне на общностите, пострадали от пандемията.

BeyGOOD се обедини с NAACP, за да подпомогне притежаваните от чернокожи малки предприятия, засегнати от пандемията, като досега предостави на 250 фирми безвъзмездни средства по 10 000 долара.

През май тя създаде мобилни места за тестване на COVID-19 с майка си Тина Ноулс-Лоусън в родния им град Хюстън, Тексас. През април тя дари, в партньорство с фонда Start Small на Джак Дорси, 6 милиона долара за облекчаване на коронавируса.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X