https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноХоливуд ликува: Церемонията за "Оскар"-ите през април ще бъде на живо

Холивуд ликува: Церемонията за “Оскар”-ите през април ще бъде на живо

Най-известната и престижна церемония – връчването на филмовите награди “Оскар”, ще се проведе на 25 април и ще бъде излъчвана на живо от няколко места, потвърдиха организаторите за Ройтерс.

Говорител на Академията за филмови изкуства и науки заяви, че въпреки пандемията от коронавируса, която предизвика хаос във филмовата и развлекателната индустрия, те все пак ще организират церемония по награждаването, давайки приоритет на общественото здраве и безопасност на всички участници.

„С цел да създадем шоу, което нашата публика по света иска да види, трябва да се адаптираме към изискванията на пандемията, поради което церемонията ще бъде излъчвана на живо от множество места, включително от главната зала на “Dolby Theatre” в Холивуд”, каза говорителят.

“Dolby Theatre” е мястото, където се провеждат Оскарите в продължение на много години. Всяка година мнозина от най-добрите актьори в света се събират в огромния театър с 3 400 места, до който, разбира се, се стига по бляскавия неизменен червен килим.

Номинациите за “Оскар 2021” ще бъдат обявени на 15 март.

Редица други церемонии по награждаване през последните месеци замениха обичайните тържества на гала вечерите с предварително записани изпълнения или виртуални събития. През януари организаторите на “Грами” отложиха церемонията за март, само три седмици преди планираната дата, след консултация със здравни експерти и музиканти. Церемонията по връчването на „Златен глобус“ на 28 февруари също бе отложена и номинираните ще вземат участие в церемонията от множество места по света, съобщиха организаторите миналата седмица.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X