https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноКак ще се казва бебето на принцеса Юджени

Как ще се казва бебето на принцеса Юджени

Само преди броени часове стана известно, че Хари и Меган очакват второто си дете. То ще направи кралица Елизабет II прабаба за пореден път, въпреки че съвсем скоро британската кралска фамилия се сдоби с нов член – първото кралско бебе за годината и син на принцеса Юджени и съпруга ѝ Джак Бруксбанк.

Юджени и Джак станаха родители за първи път на 9 февруари. Тя е дъщеря на принц Андрю и бившата му съпруга Сара Фъргюсън и роди в частна болница в Централен Лондон. Същата, в която се роди и Арчи – синът на принц Хари и Меган Маркъл.

В края на миналата седмица принцеса Юджени и новороденият ѝ син се прибраха вкъщи. Щастливите родители обаче, все още не са обявили как ще кръстят наследника си. Те издадоха само какво ще бъде второто му име – Стамп. По този начин семейството ще отдаде почит на един от предците на Джак Бруксбанк – Стамп Бруксбанк – управител на Централната банка на Англия през 18-и век и пра-пра-пра-прадядо на Джак.

По-рано бе съобщено, че бебето на принцеса Юджени и нейния съпруг няма да има кралска титла, тъй като тя се предава само по бащина линия.

В момента в социалните мрежи текат залагания как ще се казва детето на принцесата и като фаворит се очертава името Артър. Споменават се още варианти като Джеймс, Фредерик, Едуард и Албърт. Според коментиращите името Андрю, както се казва бащата на принцеса Юджени и принцеса Беатрис, е много малко вероятно да бъде избрано за име на неговия първи внук.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X