https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортБруно Акрапович освободен неочаквано, без конкретна причина

Бруно Акрапович освободен неочаквано, без конкретна причина

В ексклузивно интервю за Нова тв треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович проговори за уволнението си. Акрапович разкри, че не е очаквал да бъде освободен от клуба, а ръководството на „червените” не е назовало конкретна причина за решението си. Специалистът отрече да е имал проблеми с футболистите.

“Не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Това е най-силният отбор в България. Целта, която ми беше поставена, когато пристигнах в ЦСКА, беше да спечелим второто място и Купата на България. За съжаление, животът на треньора трябва да е такъв – багажът ти винаги трябва да е готов. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобщи за решението на ръководството. Не ми бе обявена конктретна причина, поради която се разделяме, но приех решението. Аз съм позитивен човек и гледам напред”, заяви Акрапович.

„Не съм обиден на никой в ЦСКА. Опитах се да създам добра атмосфера в отбора. Мисля, че се представяхме добре. Можехме да бъдем единствено по-добри в атака, но не се получи”, каза още той.

По думите му нито един треньор не иска да се разделя с най-добрите си играчи. „Не бях съгласен с това, но клубната политика е такава. Надявах се да вземем добри заместници на Али Соу и Валентин Антов. Привлякохме добри играчи, но им е нужно време, за да се адаптират добре в отбора. Не съм имал проблеми с играчите. Чух какво се говори, но това не е вярно. Имахме хубава атмосфера в съблекалните”, коментира Бруно Акрапович.

„В последния един месец комуникирах с Данаил Ганчев. Имаше напрежение след оттеглянето на Гриша Ганчев, което опитах да потуша”, каза той. И допълни: „Разделихме се по добър начин. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X