https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedТунинг фестивал събира край Русе любители на силните усещания, музиката и забавленията

Тунинг фестивал събира край Русе любители на силните усещания, музиката и забавленията

Над 140 собственици на автомобили от България и Румъния ще се включат в Международния тунинг фестивал „Маска“, който ще се проведе от 25 до 27 юни на полигона на ДЗС край Русе. Интересът към събитието е голям и се очаква до старта му броят на участниците да се увеличи. Сред специалните гости на събитието ще бъде европейският шампион по дрифт Тодор Дунев – професионален пилот от над 20 години, който представя България в различни международни състезания по дрифт на високо ниво в Румъния, Германия и Великобритания.

В Международния тунинг фестивал „Маска“ ще има много адреналин, изложение на мощни автомобили, дрифт и надпревара за автомобилно озвучаване. За първи път в България ще се направи професионално Gymkhana drift (дрифт с препятствия). Ще бъде изградена огромна офроуд писта за мотоциклети, АТВ-та, джипове и бъгита.

Програмата ще започне на 25 юни с модерно автокино с прожекция на хитовия български филм „Диви и щастливи“.
Официалното откриване на фестивала е предвидено за събота от 11:30 часа, след което ще има разнообразие от състезания и демонстрации.
Награждаването на победителите ще се състои в неделя от 14 часа.

За доброто настроение през трите дни ще се грижат СкандаУ, Александър Сано, D-Trax & MC P, DJ Vayan, DJ Bowax, NASIO & Sexy Car Wash и Детско-юношеският ансамбъл „Зорница“. По време на фестивала ще има атракции за всички възрасти и предпочитания, като релакс зона, бийч бар, детски кът и школа по майсторско и безопасно шофиране.

Входът ще е безплатен, а фестивалът ще допринесе и за благотворителни каузи, една от които е набирането на средства за лечението на 6-годишната Яница Карачорова от Русе.

Мащабното събитие е организирано от сдружение „Маска България“. То се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Русе – град на свободния дух“ и нейните партньори застрахователна компания „ДЗИ“, „Бадер България“ КД, както и фирмите Наст Ауто, Янкар Русе, Дунавски драгажен флот, Оргахим, Булмаркет, Ирим, Пакело, Интер Карс, Про Сервиз, Q Service, УМБАЛ „Медика“, Креатив, Мото Интегратор, Ред бул, Авто школа „Николов“, Ауто Спа, Брезенти и Руседрайв. Фестивалът се подкрепя от Община Русе и Русенския университет „Ангел Кънчев“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X