https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораТошко Йорданов: Ако не бъдем подкрепени, отиваме на избори

Тошко Йорданов: Ако не бъдем подкрепени, отиваме на избори

Ще предложим нов проект за кабинет, ако не бъде подкрепен – предсрочни избори. Това заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ” на пресконференция на партията.

Йорданов, Филип Станев и Николай Василев отговаряха на въпроси на журналисти. Основният повод за това беше оттеглената номинация на Василев за премиер.

„Считам атаките отдясно за приятелски огън. Не съм зависим нито от ДПС, нито от задкулисие. Този кабинет няма нищо общо с НДСВ, освен мен. Били сме в коалиция с ДПС, защото тогава това гарантираше влизането на България в ЕС”, заяви Василев.

„Ако можехме да получим подкрепа, това щеше да бъде най-реформаторският кабинет от началото на прехода и щеше да работи с непозната досега скорост. Това щеше да е правителство с ДНК на бъдещето”, заяви Василев. Преди това той благодари на Слави Трифонов за доверието, което му е гласувал.

„През последните 2 месеца на съвместна работа имах възможност да опозная и него, и част от парламентарната група. Благодаря и на медиите за съвместната работа през последните 24 години. Благодаря и на всички, които ме подкрепиха по медиите”, каза Василев.

Според него с предложения от „Има такъв народ” кабинет, българското общество се е убедило, че нацията има образовани и компетентни хора.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X