https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКрум Зарков пита министри за магистралата Русе - Велико Търново

Крум Зарков пита министри за магистралата Русе – Велико Търново

Този уикенд смъртоносният участък между Русе и Бяла взе нови две жертви. В сблъсък между камион и лек автомобил загинаха мъж и жена. Мир на праха им! Изграждането на автомагистрален път Русе – Велико Търново отдавна не е само инфраструктурен проект за икономическо развитие. Това е животоспасяваща операция и забавянето ѝ толкова много години е абсолютно неприемливо. Това заяви в социалните мрежи русенският депутат от БСП Крум Зарков.

“Днес отправям въпрос към пореден министър за етапа на реализация и сроковете за приключване. Питам и Бойко Рашков, в качеството му на министър на вътрешните работи, за броя пътнотранспортни произшествия, ранените и жертвите в тях през периода от 2017 г. до днес. Очаквам отговорите в петък”, заяви още народният представител.

“Ще предоставя информацията на всички народни представители от региона без значение от политическата им украска, на областната управа и на местните власти. Заедно и с подкрепата на русенци и жителите на областта трябва да покажем на следващата власт – каквато и да е тя – че повече не можем да чакаме”, категоричен е той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X