https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Крум Зарков остава начело на русенската листа на БСП

Крум Зарков остава начело на русенската листа на БСП

Крум Зарков отново ще оглави листата на БСП в Русе, научи Ruse.news. Решението е взето на заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Зарков се радва на подкрепата на местните организация на БСП, които застанаха зад него след лошия резултата на партията на изборите през юли.

“Аз съм в Русе всяка седмица от шест години. Бил съм преди да бъда депутат, ще бъда и след това”, заяви преди дни в интервю за Ruse.news Зарков.

“Ще наблегнем още веднъж на нашите политически предложения, опитвайки се да променим начина, по който се проведоха последните две кампании – около личности, тяхното присъствие или отсъствие. Трябва да започнем да говорим за политика, за това, което трябва да се направи в образованието, в здравеопазването, по отношението на речния транспорт… Когато се говори за промяна, тя не е просто да смениш едни министри с други, една партия с друга. Трябва да се смени философията на управление. Философията трябва да е много по-лява, а методът – много по-честен”, заяви тогава социалистът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X