Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
НачалоОбществоЗатварят за месец улица към Средна кула и Долапите

Затварят за месец улица към Средна кула и Долапите

За периода 4 октомври – 4 ноември се затваря за движение на МПС ул. „Басарбовска“ – път III-501 Русе-Иваново-Бяла, в участъка от км 2+542 до км 2+865, т.е. от разклона за Джъмбо до кръстовището с ул. „Сини вир“.

Временната организация на движението се налага във връзка с изграждането на обект: „Реконструкция и доизграждане на ВиК мрежи в кв. Средна Кула и кв. Долапите, изграждане на отвеждащ колектор и реконструкция на прилежащата ВиК мрежа“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

– в посока от гр. Русе към с. Басарбово по ул. „Йордан Йовков“, ул. „Хан Кардам“, ул. „Огражден“ и ул. „Сини вир“;

– в посока от с. Басарбово към гр. Русе по ул. „Сини вир“, ул. „Огражден“, ул. „Хан Кардам“ и ул. „Йордан Йовков“;

Променят се маршрутите на линиите от масовия обществен транспорт, както следва:

– автобусите по градска линия №8 и по междуселищната линия Русе-Басарбово ще се движат по обходен маршрут от гр. Русе по ул. „Стефан Стамболов“, пътен възел Охлюва , бул. „България“, ул. „Св. Димитър Басарбовски“, ул. „Йордан Йовков“, ул. „Хан Кардам“, ул. „Огражден“, ул. „Сини вир“, Гробищен парк/с. Басарбово и обратно от с. Басарбово/Гробищен парк по ул. „Сини вир“, ул. „Огражден“, ул. „Хан Кардам“, ул. „Йордан Йовков“, ул. „Св. Димитър Басарбовски“, бул. „България“, пътен възел Охлюва и по маршрутите си.

Водачите на МПС се призовават да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, съгласно проекта, а пътуващите с обществения транспорт да се пренасочат към спирките по посочените по-горе обходни маршрути.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X