https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораСвързването на Русе със страната и Румъния ще е приоритет на депутатите...

Свързването на Русе със страната и Румъния ще е приоритет на депутатите от ПП

За нас е приятно чувството, че посланията на русенския отбор на “Продължаваме промяната” бяха чути от много хора и чрез своя глас показаха, че са ни разбрали. Тепърва започва голямата работа, която трябва да бъде свършена.  Ние заставаме твърдо зад Румен Радев, затова нашата работа в изборите продължава и през тази седмица. Това заяви на пресконференция областният координатор на “Продължаваме промяната” в Русе Валери Андреев.

“В Русе “Продължаваме промяната” успя да мобилизира хората и те да приемат нашите идеи за развитие на страната. В този един месец, в който водихме кампанията си, предимно се срещахме с хората, искахме да чуем проблемите им, да ги изговорим с тях, да кажем какво искаме да правим и те ни чуха. Оцениха желание ни за промяна. Сега остава да изпълним това, което сме обещали. Знаем как да го направим”, заяви Рена Стефанова, която заедно с Николай Събев и Велико Минков по всяка вероятност ще бъдат русенските депутати на формацията.

“Моята лична кауза ще бъде град Русе, за мен е изключително важен. Първото, което трябва да се направи, е да го свържем останалата част на страната, както и с Румъния”, каза Стефанова.

“За мен най-важният приоритет е да възродим българското село, както чистият въздух и природа. Те са свързани тясно с русенска област”, допълни Велико Минков, който е малко познат на русенската общественост.

Той е на 30 години, израснал е в Исперих и Разград, живял е няколко години в София. Преди пандемията се връща в Русе. По професия е програмист и IT предприемач, основател е на софтуерна компания.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X