https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияАлисе Муртезова влезе в ръководството на още една асоциация

Алисе Муртезова влезе в ръководството на още една асоциация

Административният директор на Лечебни заведения „Медика“ Алисе Муртезова бе избрана в ръководството на Българска болнична асоциация. Тя стана член на Управителния съвет на асоциацията, като другото ново попълнение в УС на ББА е доц.д-р Цветелина Спиридонова, ДМ, собственик и изпълнителен директор на МБАЛ „Хигия“ и МБАЛ „Хигия-Север“ – Пазарджик.

Управителният съвет включва още адв. Свилена Димитрова, Андрей Марков, д-р Цветелина Спиридонова, Иван Тодоров, Елена Христева, д-р Михайл Зортев, д-р Красимира Ковачка и д-р Димитър Гугутков.

Алисе Муртезова е административен директор на Лечебни заведения „Медика“. Тя има магистърски степени по „Здравен мениджмънт“, „Международни финанси и международно търговско право“ и „Национална сигурност“.

От 2010 г. до момента е председател на Общинския съвет на БЧК – Русе и член на Общото събрание на Националния съвет на БЧК.

От ноември 2019 г. до април 2021 г. е заместник-председател на Комисия по здравеопазване и социална политика в Община Русе. Била е член на Комисията по здравеопазване в 45-тото Народното събрание.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X