https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораАнатоли Станев встъпи в длъжност като областен управител

Анатоли Станев встъпи в длъжност като областен управител

Досегашният директор на РИОСВ Анатоли Станев встъпи в длъжност като областен управител днес.
„Много хора повярваха в промяната и тя се случи. Двата служебни кабинета доказаха, че политиката може да не се приема повече като мръсна дума в България и най-вече олицетворение на безвремието, корупцията и липсата на морал. В началото всичко изглеждаше като донкихотовска битка, но благодарение на обществената подкрепа и гласуваното доверие част от реформите са вече факт. По-доброто бъдеще на страната все повече изглежда като възможна реалност, а не просто като добро пожелание.“, споделя досегашният областен управител Борислав Българинов.

„Аз и екипът ми започнахме много ключови проекти за развитието на областта. Надявам се новото ръководство да има волята и способностите да ги продължи. Дано политиците са научили и най-важния си урок, че те са тук не за лично облагодетелстване, а за да бъдат в полза на гражданите.“, допълва още Българинов.

“Идвам с желание за приемственост. Имал съм много възможности да се убедя, че екипът е много добър. Изключително съм благодарен на господин Българинов. Разчитайте, че ще бъдат продължени всички начинания, защото те са в полза на областта. Ще бъда с подадена ръка към органите на местната власт. Имам съществен опит в изграждането на екипи, ще е нужно съвсем кратко време, за да можем да продължим работата, започната от господин Българинов”, заяви Станев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X