https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЗатрупаха с икони Анатоли Станев в първия му работен ден

Затрупаха с икони Анатоли Станев в първия му работен ден

Първите мъже в Русе затрупаха с икони новоназначения областен управител на Русе   в първия му работен ден. Кметът Пенчо Милков подари на Анатоли Станев икона с лика на Св. Георги Победоносец, а председателят на Обс в Русе Иво Пазарджиев му подари икона на Св. Богородица и Младенеца.

„Дошъл съм тук да работя и да решавам проблемите на хората от областта. Уверявам ви, че ще бъда близо до всеки човек, независимо къде живее. Няма да се изолирам и да стоя в кабинета си, няма да се превърна в поредния бюрократ. Готов съм да отида и в най-отдалеченото място на областта и да се срещна с хората. Това ми е работата. Ще направя всичко възможно и всичко, което зависи от мен, за да се справя с всяко предизвикателство пред областта.“, заяви Станев.
Той е категоричен, че ще работи активно с местната власт, като фокусът отново ще бъде поставен върху повишаването стандарта на живот. „Отворен съм за нови идеи и вярвам, че ще превърнем региона в едно по-привлекателно място за живот за младите хора, както и за инвестиции.“, допълва още областният управител.
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X