https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКърпят пет отсечки в Русенско

Кърпят пет отсечки в Русенско

Областното пътно управление в Русе започна от 18 март аварийно запълване на дупките, отворили се по републиканските пътища след снеготопенето и ниските температури през последните седмици.

На територията на област Русе със студена асфалтова смес в последните дни са обработени дупките на отсечките с най-интензивен трафик – Русе – Писанец и Русе – Велико Търново в участъка от разклона за Борово до Полско Косово, както и второкласните пътища Русе – Бръшлен и Бяла – Лом Черковна, пише Бряг.

Изкърпването се прави със студена асфалтова смес и е временно решение, докато започнат ремонтите по пътищата при трайно затопляне на времето. Целта е да се запълнят най-големите неравности, които застрашават живота и здравето на пътуващите и нанасят щети по превозните средства. Целта на това сравнително бързо решение е да се предотвратят инциденти и материални щети.

През април, след края на зимното поддържане и трайно повишаване на температурите, ще бъдат предприети ремонтни работи на компрометираните отсечки по републиканската пътна мрежа в област Русе, посочват още от АПИ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X