https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЩе ремонтират пътя Пиргово - Мечка

Ще ремонтират пътя Пиргово – Мечка

В подготвяната план-програма за ремонти на републиканските пътища през 2022 г. е предложено участъкът на 15 км от второкласния път Пиргово – Мечка да бъде включен за текущ ремонт

За ремонта е изготвен технологичен проект през 2020 г. Предвижда се подмяна на асфалтовата настилка, подобряване на отводняването, монтиране на нови ограничителни системи, пътни знаци и маркировка. Те ще бъдат възложени след сключване на нов договор за поддържането – текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации, на републиканската пътна мрежа в област Русе.

За реконструкцията на съществуващото кръстовище при пресичането на пътя Русе – Пиргово с първокласния път Русе – Велико Търново, в подготвяната инвестиционна програма на АПИ е предвидено през тази година да бъде възложено изработването на технически проект, предава Бряг.

Това е първата и задължителна стъпка за предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия проект след това ще може да се възложат и изпълнят необходимите дейности.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X