https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораВ кои бензиностанции в Русе ще ползваме отстъпка при зареждане на гориво

В кои бензиностанции в Русе ще ползваме отстъпка при зареждане на гориво

От 0:00 часа тази нощ влязоха в сила обнародваните във вторник текстове в Държавен вестник, отнасящи се до мярката от 25 стотинки отстъпка на литър гориво в бензиностанциите.

В Русе шофьорите ще могат да получат новата отстъпка със сигурност в бензиностанциите на Лукойл и Шел, съобщава вестник Бряг. Дали по-малките обекти ще се решат на тази стъпка още в началото или ще изчакат, тепърва ще се разбере.

“Вече сме инструктирани да правим отстъпката на клиентите физически лица срещу предоставяне на малкия талон, каза служителка в на бензиностанция на Лукойл в Русе.

“Лукойл запазва и досегашната остъпка от 5 ст на литър гориво, така ползата за клиентите на веригата ще е 30 ст.”, пресметна шофьор, който зареди колата си само за 20 лв., колкото да му угасне червена лампа на таблото. “Ще напълня резервоара утре сутрин, за да се възползвам от отстъпката”, каза той.

При обслужване на бензиностанция, за да получи отстъпката, потребителят трябва да представи талон на автомобилното средство, което трябва да бъде от категория L или M1, напомнят от НАП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X