https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПоставиха начало на трошенето на новите тротинетки в Русе

Поставиха начало на трошенето на новите тротинетки в Русе

Изпочупени тротинетки са забелязани в централните части на града. Според русенци вероятно става дума за целенасочени действия по трошене на електрическите превозни средства.

Една от тротинетките е зарязана изпочупена в Парка на младежа, а на много други места са захвърлени безразборно. Възможно е тротинетка да бъде счупена при инцидент, но в конкретния случай, по-скоро става дума за вандалски акт.

По принцип тротинетките трябва да се оставят на определените за целта точки, но ако водачът я спре на друго място, екип има ангажимента да ги локализира по джипиеса и да ги прибере, отбелязва Дунав мост. Вечер трябвало да се прибират, за да се зареждат.

За да използват тротинетката, потребителите трябва да изтеглят мобилно приложение на своите смарт телефони, да създадат профил и да въведат банкова карта, през която се извършват плащанията.

Цената за услугата включва 1,20 лв. първоначална такса за отключване на скутера и по 0,25 лв. за всяка минута каране. Много русенци определиха цените като доста високи, защото се доближават до тези на таксиметровите услуги.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X