https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиAlien.one озариха небето над Две могили с изумително дрон шоу за празника...

Alien.one озариха небето над Две могили с изумително дрон шоу за празника на града

Дрон шоу на световно ниво бе кулминацията по случай честванията на 53-тата годишнина от обявяването на Две могили за град.

Жителите и гостите на града имаха възможността да наблюдават шоуто в небето на над 100 дрона. Спектакълът е подготвен и реализиран от ALIEN.ONE – лидер в светлинните дрон шоута в България и Европа.

Хореографията на дроновете е специално създадена за празника на града, а звуковите ефекти и образите в небето завладяха стотиците присъстващи на шоуто.

Кадри от спектакъла в небето вече превзеха социалните мрежи.

Светлинното дрон шоу е най-новият хит, който завладява целия свят. Именно с бляскаво дрон шоу бяха открити последните олимпиади – в Токио и в Пьонгчанг.

Шоуто с дронове е предпочитано и от световните компании, държавните и общинските ръководства в Европа заради многото плюсове пред традиционната заря.  Най-малкото те надхвърлят творческите им ограничения. Дроновете не произвеждат химическо и шумово замърсяване, което позволява тяхното показване по всяко време на нощта.  Те не съдържат барут или експлозия, за да произведат светлината си.

Всяко шоу с дрон е персонализирано – включва цветове и форми, което позволява пълна гъвкавост и ангажираност. Дроновете могат да образуват думи и дори цели изречения, предавайки послания и истории в небето.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X