https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Ива Митева пред Ruse.news: Беше ме срам, че Светлин Стоянов е депутат,...

Ива Митева пред Ruse.news: Беше ме срам, че Светлин Стоянов е депутат, той е едно посредствено момче

Беше ме срам, че Светлин Стоянов е депутат в Народното събрание. Това заяви водачът на листата на “Има такъв народ” в Русе Ива Митева в интервю за Ruse.news. Припомняме, че Стоянов беше областен координатор на партията за Русе и народен представител в три парламента от ПГ на ИТН, докато не я напусна със скандал. В момента той е четвърти в русенската листа на “Продължаваме промяната”.

“Успях да се видя с него в центъра на Русе, но нищо не си казах. Той се опита да ме поздрави, но аз отговорих, че имам лична хигиена и се обърнах на другата страна. Не съм се поздравила нито веднъж с този човек след напускането на парламентарната ни група, включително и с нито един от хората, които напуснаха ПГ на ИТН”, изтъкна Митева.

На въпрос дали е приела водаческото място в Русе заради реваншизъм, Митева отговори, че това не е възможно, защото той дори не е водач на листа.

“Той не е водач на листа, той е едно посредствено момче. Мен ме беше срам, че той е депутат в Народното събрание. Като председател на Народното събрание внесох законопроект за НСО и трябваше често да ходя в парламентарната комисия за СРС-тата, на която той беше председател. Честно казано ме беше срам да стоя до този човек, той не можеше дори да открие заседанията. Този човек няма нито едно изказване в НС, може да го проверите”, допълни Митева.

Какво заяви Ива Митева за водачите на листите на ГЕРБ и ПП в Русе, какви са проблемите на крайдунавския регион, които тя вижда и има ли решение за тях? Прочетете интервюто й пред Ruse.news.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X