https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Ива Митева: Проблемите на Русе са много, бих се радвала да работя...

Ива Митева: Проблемите на Русе са много, бих се радвала да работя за региона

Проблемите В Русе са наистина много. Надявам се, че русенци сами ще дойдат при мен, ще ми кажат проблемите си, ще търсят отговорност. Аз съм човек, който когато поеме ангажимент прави всичко възможно да бъде изпълнен и настина много бих искала да работя за този град, защото има огромен потенциал и дори смятам, че всички депутати, които бадат избрани от този град да се обединим и да работим за този град, защото само така ще се постигнат нещата. Това заяви водачът на листата на “Има такъв народ” в Русе Ива Митева.

“Русе е градът, който мрази лицемерието. Аз казах не на лъжата и на лицемерието в политиката. За съжаление лъжата се оказа, че няма точка на насищане. За съжаление напоследък все по-често си припомням разказа на Алеко Константинов “Пази боже сляпо да прогледа” и неговите размишления за грозното в човека и за духовното му падение. Видяхме егоизма, алчността, високомерието, неблагодарността в политиката и може би затова все още съм тук, за да кажа не на този вид политика”, каза още Митева.

Тя е категорична, че когато всички партии се обединят върху принципи, ценности, морал, когато имат задачи, които трябва да свършат, то тогава дори и възможността за корупция ще е по-малка.

“И нито една партия няма да си позволи да направи нещо без останалите. Това взаимно възпиране ще е налице, всеки ще контролила другия и обществото ще вижда кой в каква посока дърпа. Защото когато имаме коалиция от еднородни партии, те правят каквото искат и контролът е занижен. Затова ми се струва че това пък би могло да се окаже добър вариант за момента, в който се намира България”, допълва Ива Митева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X