https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоТеодор Цветков насърчи стотици деца да преследват мечтите си

Теодор Цветков насърчи стотици деца да преследват мечтите си

Близо 500 раздадени картички с послание, стотици детски усмивки и стиснати ръце, десетки отговори на въпроси и споделени мечти. Това е равносметката след редица проведени срещи в учебни заведения на двукратния рекордьор на Гинес по плуване Теодор Цветков с деца, тийнейджъри и доброволци.

Той е лице на кампанията „Добрият пример. И ти можеш“, част от проект „Интегрирани мерки за социално и образователно включване на уязвими групи на територията на община Русе“. Проектът се изпълнява от Община Русе в партньорство със Сдружение „Българо-Румънски трансграничен институт по медиация“, ДГ „Пинокио“, ДГ „Русалка“, ДГ „Синчец“, ДГ „Незабравка“ и ОУ „Олимпи Панов“.

“Всичко, което си пожелаете, може да се сбъдне, невъзможното е само дума”. С тези вдъхновяващи думи Теодор Цветков спечели усмивките на децата и на доброволците от училището. “Когато бях малък, мечтаех да стана герой… и успях! Затова мечтайте смело!”, каза още той.

Теодор разказа за пътя си дотук, за следването на своята цел да помага на хората и за трудностите при 71-часовото плуване, което тази година му донесе втори Гинес рекорд. “Всичко, което правя, е с кауза. Обичам да помагам на деца и хора в нужда, помагайте и вие”, призова Теодор Цветков.

Кампанията “Добрият пример. И ти можеш“ илюстрира добрите примери в развитието на децата и техните постижения чрез участието им в различни събития.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X