https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоТеодор Цветков благодари на общинските съветници за подкрепата по време на събитието...

Теодор Цветков благодари на общинските съветници за подкрепата по време на събитието 71 часа непрекъснато плуване

Русенският герой и вдъхновител Теодор Цветков използва трибуната в зала „Свети Георги“, за да се обърне към общинските съветници и да изрази своята благодарност към тях.

Теодор плува в продължение на 71 часа без прекъсване през м. август тази година и постави впечатляващ рекорд. Със своите сила, устрем, хъс и мотивация плувецът и мечтател, както той сам се определя, иска да вдъхнови младите хора да останат в България, да се развиват и да мечтаят тук, на родна земя.

„Аз се боря на първо място за младите хора, защото много от тях правят избор да напуснат България. Надявам се повече хора да останат и да показват таланта си“ каза Тео и допълни, че „Върхът на една планина е дъното на следващата… и по време на изкачването човек може да се провали много пъти, но в края на деня най-важното е да не се отказваш“.

Общинските съветници аплодираха думите на 27-годишния русенец, за когото предстоят още предизвикателства веднага след неговото пълно физическо възстановяване.

Със своите 71 часа непрекъснато плуване в езерото „Липник“ край Русе, Теодор Цветков показа, че невъзможното е само дума и всъщност всичко може да стане възможно. Точно с тези думи е гравирана и наградата към Общинския съвет.

Чрез постиженията си Теодор не иска да бъде рекордьор, а да вдъхновява младите, спортът да се развива и да има бъдеще за следващите поколения.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X