https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияМанолова: Нинова ще е флагман на позорната коалиция с ГЕРБ и ДПС

Манолова: Нинова ще е флагман на позорната коалиция с ГЕРБ и ДПС

100 000 гласа допълнително ще получи ГЕРБ, благодарение на хартиената бюлетина.”. Това заяви лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS.

„Позорна коалиция се сформира в парламента – ГЕРБ, ДПС и БСП. Връщането на хартиената бюлетина е тържество на брокерите на тези партии. Наблюдавали сме 12 г. как ГЕРБ печели избори, благодарение на хартията. ДПС също са шампиони в изборни манипулации. Очевидно, за да бъде флагман на тази коалиция на Нинова са обещали гласове-трохи.”.

По думите й, цялата общинска администрация е била незаконно в зала „Арена Армеец”, където предварително са правили контрол на протоколите на предишните избори, когато имаше хартиена бюлетина.

„Като висиш цяла нощ с часове, си склонен да подпишеш всякакъв протокол. Ще се случи кражба на гласове и служебна победа за ГЕРБ и служебно предимство за БСП и ДПС”, каза Манолова.

Запитана дали е нужна промяна в изборния кодекс, тя отговори, че за изборите през март, за които се готвят парламентарно представените партии, това няма как да стане.

Има разминаване от 1 млн. души при последното преброяване, изтъкна Мая Манолова.

„Първият законопроект, който отвори този парламент бе Изборния кодекс. Разговорите за правителство са „Пунта Мара (нещо привидно, престорено, фалшиво; имитация – б.р.)”, допълни Мая Манолова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X