https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБлъснаха 23-годишна жена на кръстовище в Русе

Блъснаха 23-годишна жена на кръстовище в Русе

Млада жена беше блъсната тази вечер на кръстовището на „Олимп“ в Русе. Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно се е върнал при пристигналия полицейски екип.

23-годишната пострадала е откарана с линейка в болницата заради болки в тазовата област.

Тя е била ударена, докато е пресичала на пешеходната пътека, а шофьорът на „Опел“ с разградска регистрация е правил десен завой от Млечна кухня в посока към бул.“Липник“. Водачът разказа, че има стаж зад волана от 10 години. Навлязъл е на кръстовището на жълто, не е видял жената и по думите му, тя е излязла на пешеходната пътека в последния момент. Опитал е да я избегне, като е свил максимално вдясно, но въпреки това я е ударил с предната лява част и жената е паднала на пътя.

Изпаднал е в стрес и шок и затова е напуснал мястото на инцидента, но след това е размислил и се е върнал, като се е опитал да съдейства и помогне. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни, предаде Русе Медиа.

Според очевидец на спирката момичето е пресичало на зелен светофар, а пред нея са минали двама мъже.

Това е поредният инцидент с пешеходец днес, след като рано тази сутрин бе открито тялото на мъж на бул. “България“ край КПП-то на пътя за София. Самоличността му все още се установява, като предстои да се изясни дали е бил блъснат от автомобил и кога – докато се движи по пътя, или е бил паднал, когато е бил ударен от МПС. Във всеки случай, ако има участие на превозно средство, то е напуснало мястото на произшествието и предстои издирването му.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X