https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияНикола Минчев: Не е вярно, че проваляме кабинет с втория мандат

Никола Минчев: Не е вярно, че проваляме кабинет с втория мандат

“Не бих казал, че сме подходили по начин, по който да поставя непреодолими пречки за съставянето на правителство с втория мандат. Напротив. Всъщност подходихме максимално конструктивно към другите парламентарни групи”. Това заяви в предаването “Лице в лице” по bTV депутатът от “Продължаваме промяната” Никола Минчев.

“Това, което предлагаме ние с този мандат е една програма от 4 основни теми, които са развитие на конкурентна иновативна икономика, върховенство на закона и гарантиране на националната сигурност, преодоляване на социалните неравенства, както и осигуряване на енергийната независимост на България. Това са четири основни теми, които ние сме развили в един документ, който днес представихме като решение”, добави той.

Той уточни, че няма съществена разлика между проект на решение и проект на декларация. И заяви, че в крайна сметка ще бъде внесена декларация.

“Смятам, че водещото е съдържанието. И в него ние виждаме основни политики и цели, които би трябвало да бъдат припознати от всички отговорни парламентарни сили”, добави той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X