https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияРадев: Партиите на войната нищо не разбират от военно дело

Радев: Партиите на войната нищо не разбират от военно дело

Партиите на войната нека спечелят избори, да направят правитество, да поемат отговорност. Това са хора, които не разбират нищо от военно дело, но правят всичко възможно процесите да ескалират. Това заяви преди минути президентът Румен Радев по повод изявленията на ДБ за импийчмънт.

Войната закцикли във фаза на пълно взаимно изтощение и този проблем не може да се реши с оръжие, а с диалог, отсъди президентът.

Категорично съм против изпращане на военна помощ от военните резерви на страната ни, повтори Радев.

Осъждаме агресията на Кремъл срещу суверенни държави. Но това може да се постигне с незабавно прекратяване на огъня, върна се назад президентът.

При всички тези призиви на бивши народни представители нека напомня, че служебното правителство изпълни решението на 48 -то НС – последваща помощ трябва да е съобразена с българските възможности, обясни Радев.

Трябва да се гарантира сигурността и териториалната цялост на страната. По повод призивите на бивши депутатите, нека не забравяме, че те се разминаха напълно с очакванията и надеждите на българите.

48-ият парламент се саморазпусна от страх, да поеме отговорността на българите. Съпротивата срещу борбата с корупцията е голяма. Няма кой друг да свърши нашата работа и това започва с приемането на закони, които да гарантират ефективна борба с корупцията, заяви президентът по повод санкциите по Магнитски.

САЩ правят всичко възможно корупцията да не прониква на тяхна територия, обясни президентът.

Безспорно санкциите по Магнитски ще се отразят на изборния вот, заяви той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X