https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниИзтече скандално стриптийз видео на близък до Путин генерал

Изтече скандално стриптийз видео на близък до Путин генерал

Отвратителен клип със стриптийз на руския генерал-лейтенант Александър Матовников се появи в социалните мрежи. Противният чичко е зам.-началник щаба на руските сухопътни войски, а понастоящем – командир на руските сили в Беларус.

Видеото е качено на профила на канала в “Телеграм” ВЧК-ОГПУ. Източникът на компромата е неизвестен. Но вчера ВЧК-ОГПУ разпространи документи на руското министерство на отбраната, в които частната военна компания “Вагнер” бе обвинена, че ограбва снарядите от редовната руска армия, с което носи вина за провалената офанзива в Угледар.

Преди седмица Пригожин обвини руския военен министър Сергей Шойгу и командирът на руските войски в Украйна Валерий Герасимов в държавна измяна заради това, че умишлено подлагат наемниците му на “снаряден глад”, въпреки че уж разполагали с достатъчно боеприпаси. “Готвачът на Путин” засегна лично Шойгу, като обвини “хора от високите етажи”, че вместо да се грижат за руските войници, загиващи с хиляди в окопите, пращат дъщерите и внучките си на почивки в Дубай (през януари дъщерята на военния министър качи снимки от престой в най-големия град в ОАЕ).

От месеци бизнесменът е в открита война с Шойгу и Герасимов, за която може да прочетете повече тук. Двата лагера са борят за повече влияние над “специалната военна операция”. Според руския дисидент Владимир Осечкин шефът на “Вагнер”, наред с политическите си амбиции, се е прицелил в ръководното място във ФСБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X