https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИЗВЪНРЕДНО: Издирват 85-годишен мъж с психичен проблем, изчезнал от хоспис в Николово

ИЗВЪНРЕДНО: Издирват 85-годишен мъж с психичен проблем, изчезнал от хоспис в Николово

Възрастен мъж с психичен проблем, изчезнал от хоспис в Николово, се издирва от всички институции. По тревога са вдигнати органите на реда, а на място в Николово тази вечер са пристигнали кметът на Русе Пенчо Милков и директорът на дирекция „Социални дейности“ Катя Петрова.

От хосписа са обяснили, че не могат да открият мъжа от два дни. Той е избягал без яке, само с вълнено кафяво сако. Ходи с възглавница. Мъжът се казва Георги Неделчев, на 85 години и е родом от Тутракан. За съжаление от социалното заведение не разполагат със снимка, която да улесни търсенето. По неофициална информация те не са подали сигнал в полицията, тъй като са смятали, че ще го открият сами или че той ще се върне.

Днес в следобедните часове граждани са подали сигнал за възрастен мъж в неадекватно състояние на пътя Русе-Николово. На място веднага е изпратен полицейски екип, но човекът вече не е бил там. Издирването е продължило и към езерото. Силите на реда го търсят активно с патрули, като в обходите са се включили и общински служители от КООРС. Утре те ще продължат с акцията на светло, предаде Русе Медиа.

Призивът на полицията и институциите е, ако някой е виждал човека по описанието, нека сигнализира на телефон 112.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X