https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Анатоли Станев гласува с машина и надежда да изберем активни депутати

Анатоли Станев гласува с машина и надежда да изберем активни депутати

„Гласувам, защото съм отговорен към бъдещето на страната. Надявам се да изберем активни и ангажирани народни представители, които да са достатъчно компетентни по значимите за обществото въпроси“, каза областният управител на Русе Анатоли Станев.

Той упражни правото си на вот в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура „Йосиф Вондрак“. Там Станев избра да гласува с машина и отбеляза, че процесът е по-бърз отколкото с хартиена бюлетина.

Гласуването на днешните предсрочни парламентарни избори отне по-малко от две минути на областния управител. Той отново призова русенци да излязат и да гласуват през днешния ден, защото именно техният глас е този, който ще определи посоката на развитие на страната ни през следващите години.

„Всеки от нас има мнение и позиция и те трябва да бъдат чути. Нека не оставяме бъдещето си в нечии чужди ръце, нека бъдем отговорни към себе си и обществото“, допълни още Станев и посочи, че е време страната ни да се управлява от редовно правителство с ясна визия и приоритети.

В случай на жалби и сигнали от страна на гражданите, до края на изборния ден Областна администрация – Русе ще приема съответните документи както по електронен път на официалния e-mail адрес: [email protected], така и на място в сградата на пл. „Свобода“ 6.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X