https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоРусеВикторио Илиев бе отличен от кмета Пенчо Милков за „Спортист на месеца“

Викторио Илиев бе отличен от кмета Пенчо Милков за „Спортист на месеца“

Възпитаникът на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ и спортист на БК „Локомотив“-Русе Викторио Илиев стана третият Спортист на месеца, излъчен от ръководството на учебното заведение. Той получи грамота от кмета Пенчо Милков в присъствието на директора на Спортното училище Евгени Недев и зам.-кмета Енчо Енчев.

Българският национал по бокс с личен треньор Алексей Рибчев бе отличен за спечелването на златен медал на Световната купа за младежи в Будва, Черна гора. В категория до 60 кг той спечели срещу опонента си с безапелационните 5:0 гласа и бе награден за успеха си от президента на БФ Бокс Красимир Инински.

„Успехите ти са пример за връстниците и гордост за съгражданите ни, а с дисциплината, мотивацията и спортния хъс, които притежаваш, съм убеден, че ще покориш нови спортни върхове“, поздрави го кметът и му пожела успех на предстоящото Европейско първенство за младежи в Ереван, Армения.

Припомняме, че единайсетокласникът от Спортното училище спечели сребърен медал на Европейското първенство по бокс за юноши и девойки в Монтесилвано, Италия, през миналата година и зае осмо място в класацията за „Спортист на годината“ в Русе за 2022 г.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X