https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияКостадин Костадинов ще се срещне с ГЕРБ-СДС

Костадин Костадинов ще се срещне с ГЕРБ-СДС

“Възраждане” ще се срещне с ГЕРБ-СДС, ако получат покана за среща. Все още обаче покана няма. Това стана ясно от думите на лидера на партията Костадин Костадинов в кулоарите на парламента.

“Ние ще говорим с всеки, който ни покани, защото в крайна сметка нашите избиратели за това са ни пратили тук. ние не сме самодоволни и самодостатъчни. Разговаряме с всички, дори и да не уважаваме избраниците сме длъжни да уважаваме техните избиратели. И точно поради тази причина получим ли покана, ще разговаряме”, каза Костадинов.

Според него Корнелия Нинова не е била права, че преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е било театър, а “удушаване на политическата формация около “Продължаваме промяната” и “Доносническа България”. Той прогнозира, че макар и в момента да са втори, скоро ще бъдат четвърта или пета политическа сила, и се почуди не са ли били наясно, че преговорите с ГЕРБ ще доведат до отлив на избиратели.

“Нима те не са наясно, че техните избиратели са интелигентни, почтени и честни хора, които в крайна сметка подкрепиха една формация, която подкрепи една формация, която влезе в политическия живот на държавата с амбицията да изчегърта ГЕРБ, да арестува Бойко Борисов и да унищожи корупцията”, коментира лидерът на “Възраждане” и обясни, че той като гражданин е погнусен.

Той препотвърди готовността на “Възраждане” да вземат третия мандат и да предложат състав на кабинет, както и че биха подкрепили единствено свой мандат. Бил обаче сигурен, че няма да вземе мандата, тъй като американското посолство реди кабинетите у нас.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X