https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияАтанасова: Коалицията ПП–ДБ от "Има как" се превърна в "Няма пък"

Атанасова: Коалицията ПП–ДБ от “Има как” се превърна в “Няма пък”

Атанасова: Коалицията ПП–ДБ от

Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на коалицията, която от “Има как” се првърна в “Няма пък”, е демонстрирана пред вас. Това каза лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова по повод неявяването на представители на ПП-ДБ на уговорената среща.

Първоначално и тази среща бе насрочена за днес, но вчера коалицията съобщи, че се отлага за петък следобед, за да могат да се включат намиращите се в чужбина Кирил Петков и Асен Василев. В отговор късно снощи пресцентърът на ГЕРБ пусна съобщение: “Ръководството на ПГ на ГЕРБ – СДС и кандидатът за премиер Мария Габриел ще очакваме представителите на ПП-ДБ утре в 10:00 часа в зала “Запад” на Народното събрание. Доколкото ни е известно, в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 НПО има лидери, които са в България и могат да участват в срещата, която първоначално приеха!”.

Днес кандидат-премиерът на ГЕРБ Мария Габриел трябва да разговаря с всички политически сили без “Възраждане”, тъй като партията не одобри кандидатурата ѝ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X