https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоЗам.-министър зарадва полицаите в Русе с нови пистолети

Зам.-министър зарадва полицаите в Русе с нови пистолети

Днес в Русе заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов връчи двадесет нови бойни полуавтоматични пистолета „Валтер“ за нуждите на служителите от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

По време на кратката церемония заместник-министър Катинов подчерта, че подновяването на екипировката, оборудването, въоръжението и автопарка във всички структури е основен приоритет на МВР, а освен това полицейските служители заслужават да разполагат с модерно оборудване, за да се чувстват сигурни при изпълнение на служебните си задължения.

Пред ръководството и състава на дирекцията той засвидетелства уважението на професионалното и политическото ръководство на МВР към работата на служителите от ОДМВР-Русе и изрази увереност, че с новите оръжия полицейските служители ще имат самочувствието, което заслужават.

Новото въоръжение е второ поред от началото на годината, след като в края на март русенската дирекцията получи четири пистолета „Валтер“ и 8 електропреносими прибора „Тейзър“.

Пистолетите са разпределени персонално на служители, постигнали високи и трайни резултати в служебната дейност на ръководно и изпълнителско ниво.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X