https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаНинова: ПП влязоха във властта благодарение на президента Радев

Нинова: ПП влязоха във властта благодарение на президента Радев

“Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов зарази ПП”, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова и допълни, че “ПП са влезли във властта благодарение на президента Радев”.

“Ако някой е имал съмнения какво държи сгобката до днес, то вече трябва да прогледне. Това е разпределянето на порциита на властта и кражбата на обществени пари. ПВУ, за който проглушиха ушите на целия свят, за тях не е средство за модернизация на България, а е средство за лично забогатяване и облагодетелстване на фирми”, каза тя.

И продължи: “Виждате скандала между управляващите две партии за това, че ПП са написали в ПВУ свой кръг от фирми, които да получат големия пай от парите. Естествено другият партньор се възпротивява на това. Но да кажем, че не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава”.

Според нея от ГЕРБ са направили имитация на критика към ПП-ДБ, а в залата всичко се решава от ГЕРБ.

Нинова категорично заяви, че трите приоритета, които “сглобката” си е поставила, са пълен провал. “Шенген – никакъв напредък. Еврозоната е отложена за 2025 година. ПВУ сме загубили вече пари, защото те се бият кой да вземе повече пари”, съобщи лидерът на БСП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X