https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: В момента тече държавен преврат

Костадинов: В момента тече държавен преврат

“В момента тече държавен преврат! Въпреки забраната на ЦИК да се гласува с машини и решението, според което предстоящият местен вот ще се проведе само с хартиена бюлетина, Министерството на вътрешните работи е разпоредило машините да се доставят по места”, написа лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов във Facebook.

“Вероятно това значеше казаното в записа на ПП “да правим изборите с наше МВР”. “Възраждане” настоява незабавно лицето Стойнов да бъде арестувано, а правителството да си подаде оставката”, добави Костадинов.

“Призоваваме българските граждани да излязат и да гласуват с хартиена бюлетина и категорично заявяваме, че членовете на “Възраждане” в СИК няма да подпишат протокола за прием на машината и лично ще я изхвърлят, ако някой реши да наруши забраната на ЦИК”, заяви депутатът.

“Имах съмнения в манипулирането на машините, но след паническата реакция на ПП-ДБ в защита на машинния вот, вече нямам никакви съмнения. Тази престъпна антибългарска коалиция постига своите резултати само с измами и фалшификации”, посочи лидерът на “Възраждане”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X