https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКостадинов: Конституционният съд ще отхвърли искането за референдум за българския лев

Костадинов: Конституционният съд ще отхвърли искането за референдум за българския лев

“Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд вече пише мотивите на решението, с което ще отхвърли искането на 604 000 българи за свикване на референдум за запазване на българския лев”, написа във Фейсбук Костадин Костадинов.

“Така един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен, а т.нар. Конституционен съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата. След избора на последните двама съдии не бива да се съмняваме в това.

“Възраждане” вече подготвя своята реакция на това престъпление, което т.нар. съдии ще извършат. Предстои ни следващ етап от тежката борба за запазване на остатъците от българската независимост. Добрата новина в лошата е, че идват избори на 9 юни. На тях “Възраждане” ще се яви заедно със своите съюзници от другите европейски държави. Съборим ли престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ на изборите, ще предизвикаме и предсрочни избори, а с нашите съмишленици от другите европейски страни ще направим така, че със или без референдум, еврото няма да бъде въведено в България и левът ще оцелее. А заедно с него и достойнството на нашия народ!!”, добавя лидерът на “Възраждане”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X