https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДрагомир Драганов положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС на мястото на...

Драгомир Драганов положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС на мястото на Десислава Атанасова

Драгомир Драганов положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС в началото на пленарното заседание. Той заема мястото на Десислава Атанасова, която беше избрана за конституционен съдия.

Драгомир Драганов беше депутат и в предишния парламент. Сега той печели място в Народното събрание, след като от пети в листата стана трети благодарение на преференциален вот от 7.93%, гласували за него на парламентарния вот на 2 април 2023 година.

Според биографична справка, публикувана от БТА, той е бил заместник-кмет и изпълняващ длъжността кмет на община Бяла в периода от 1991 г. до 1995 година. Бил е общински съветник и кмет в община Две могили, като на местните избори през 2023 г. отново се е кандидатирал за градоначалник.

Областен председател е на СДС от 2015 г.

Той е мениджър и предприемач в частния бизнес с опит в областта на текстилната индустрия, хотелиерството и ресторантьорството, зали за спорт и здраве. Бил е президент на ФК „Бенковски“ – Бяла, и ФК „Филип Тотю“ – Две могили, както и член на управителния съвет на ФК “Дунав” – Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X