https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаСтоян Михалев: Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет

Стоян Михалев: Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет

“Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет. След като веднъж Николай Денков и Мария Габриел се разбраха преди 9 месеца, трябва да ги оставим пак да се разберат, за да може да се случи ротацията и да продължим нататък по следващите приоритети. Трябва да има добра управленска програма, която да бъде следвана и зад нея да бъде това парламентарно мнозинство в парламента. Важно е какво ще влезе в нея”, заяви в “Денят започва с Георги Любенов” Стоян Михалев от ПП-ДБ.

По думите му трябва да се приключи с всякакви плаващи мнозинства.

“По много теми се оказва, че трябва време на нашите партньори в парламентарното мнозинство да вземат решение”, допълни той.

Смъртта на Алексей Навални Стоян Михалев коментира така: “Ако някой вярва, че ако Путин завземе Украйна и с това всичко ще приключи и думите му, че няма да нападне Полша са искрени и честни, се лъже, от това спирка няма да има, това е заблуда и всички ще платим цената. Руският културен център е пропагандно гнездо и развива шпионска дейност. Задал съм въпрос към външния министър и очакваме отговор”.

По думите му той трябва да бъде затворен.

“Важно е конституционната реформа да бъде направена”, каза още Стоян Михалев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X