https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКирил Петков: Готов съм да отида на полиграф с Калин Стоянов

Кирил Петков: Готов съм да отида на полиграф с Калин Стоянов

“Много исках да имаме честен човек за щеф щаба на изборите. Г-н Стоянов има само двама шефове. Единият се казва г-н Борисов, а другият г-н Пеевски. Готов съм да отида на полиграф с Калин Стоянов”, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков след изслушването в парламента на вътрешния министър в оставка Калин Стоянов за дейността на Мартин Божанов – Нотариуса.

По-рано Калин Стоянов разкри пред журналисти в парламента, че Кирил Петков е поискал от него конкретен негов заместник да отговаря за организацията на изборите – Кирил Ценкин.

“Свидетели сме на започването на една от най-мръсните кампании, които България е имала. Реално бухалките се извадиха отново. Вчерашния ден – арести на висши длъжностни лица в “Митници”, без яснота какво се случва, как се случва, никой не излиза да каже нищо. Днес изчезва главният секретар, никой не знае къде е. Бил си подал оставката. Калин Стоянов излъга вътре, че в първия момент не знаел какво се случва с главния секретар, а информацията, която имаме, е, че вчера са претърсвали неговия офис. Едновременно с това този министър излъга за няколко неща по време на изслушването”, посочи Петков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X