https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаПетър Волгин ще е кандидат за евродепутат от „Възраждане“

Петър Волгин ще е кандидат за евродепутат от „Възраждане“

На брифинг “Възраждане” представи кандидатите си за евродепутати. Листата ще води депутатът от “Възраждане” Станислав Стоянов.

“Той е един от основните фактори в партията от създаването й. На него ще разчитаме да поведе нашата листа в надпреварата на европейските избори”, заяви лидерът на политическата формация Костадин Костадинов.

“На второ място в листата е Петър Волгин – гласът на свободното слово, носител на множество награда. За нас това е гласът, който ще защитава не само българските интереси, а и свободното слово”, каза Костадинов.

Той обяви и следващите кандидати в евролистата на “Възраждане”:

“На трето място: Рада Лайкова, основател на “Възраждане – Берлин”, старши съветник по европейските въпроси в германския парламент.

На четвърто място: Димчо Димчев – основател на най-голямата организация на партията извън България – “Възраждане – Лондон”.

На пето място: Георги Джендов, председател на групата на “Възраждане” в Добрич”.

Костадин Костадинов посочи, че кандидатите на “Възраждане” отговарят на три условия.

“Хората, които ще изпратим, са родолюбци, поставят българския национален интерес пред всичко. На следващо място за нас е важно хората, които ще изпратим, да бъдат открити и демократични. На трето място – да са отчетливо работливи и ефективни в работата, която вършат досфга. Изпращаме хора, всеки от които има много сериозна професионална биография”, подчерта лидерът на “Възраждане”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X