https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитика"Продължаваме промяната - Демократична България" внесоха 9 999 подписи за регистрация в...

“Продължаваме промяната – Демократична България” внесоха 9 999 подписи за регистрация в Централната избирателна комисия

“Продължаваме промяната – Демократична България” внесоха 9 999 подписи за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори “две в едно” на 9 юни. Регистрацията им започна с повече от час закъснение.

Пред журналисти съпредседателят на ПП Кирил Петков се обърна към избирателите с думите:

“Нито ще се откажем, нито ще се предадем, нито ще дадем държавата да се управлява от Пеевски, нито ще позволим бухалки като Сарафов да продължават да управляват задкулисно, нито ще оставим държавата да се управлява от ченгета от реформирани служби. Ще продължим да се борим, докато мечтата за нормална европейска държава се постигне”, каза Петков.

“Много хора биха се радвали ние да започнем да се разграничаваме от най-различни наши депутати, цялата комисия за митниците е създадена да прави ПР кампания, за да се опитва да хвърля кал върху наши депутати и да казва, че всички политици са едно и също – това е абсолютно инсценирана ситуация. Не сме едно и също – ние не сме корумпирани, колкото и да се опитват да водят компроматни войни, хората осъзнават че има избор между старата система, в която Пеевски и Борисов са на върха на държавата и нормалните хора, които се борят за европейска държава”, каза той за Бойко Рашков.

По думите на Христо Иванов те ще обяснят на избирателите си, че ПП-ДБ ще работят с партиите, които са готови да направят нужните реформи.

Заради нежеланието на досегашното управляващо мнозинство да осъществи промените, страната е отишла отново на избори, смята Иванов.

“Готови сме да поемем отговорност само за мнозинство, което е готово да извърши тези реформи”, посочи още той, като постави записаните в меморандума на ПП-ДБ приоритети като основа, от която ще се тръгне за съставянето на мнозинство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X