https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти

Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти

Видео как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се закани да бие журналиста Стоян Милков в Народното събрание, взриви социалните мрежи. Кадрите, на които се вижда как репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неудобни въпроси по повод връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, бързо се разпространиха в социалните мрежи.

Журналистът настоява да получи отговори, но след като Рашков напусна комисията за казуса в Агенция “Митници”, той не отговаря и на тези на медиите. Затова Милков и бившият вътрешен министър започват да се гонят по стълбището и кулоарите на Народното събрание.

В един момент Бойко Рашков вдига чадъра си, след като е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: “Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!”

Очевидно Рашков има проблем с това да бъде сниман, защото точно преди заседанието на Комисията, друг журналист също пострада от опънатите нерви на депутата. Тогава друг репортер – Николай Караколев, се приближи с телефон към Рашков, отново задавайки му въпроси за контрабандистите, пише “Днес”.

“Не желая да ме снимате”, се чува няколко пъти от Рашков.

След това изведнъж избива телефона на Караколев от ръцете му и заплашва:

“Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля след малко през прозореца”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X