https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБойко Борисов: Бащата на сглобката беше покойния Алексей Петров

Бойко Борисов: Бащата на сглобката беше покойния Алексей Петров

“С Алексей Петров, който направи сглобката бяхме в един отбор. Бащата на сглобката беше покойния Алексей Петров.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

“Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опрката им е, че Пеевски командва ГЕРБ.”

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се среща със симпатизанти в столичния район “Оборище”. Заедно с него са Даниела Райчева и Йорданка Фандъкова.

Борисов обяви, че днес е определен предизборен слоган.

“Слоганът за европейската ни народна партия е: “Сигурна Европа”, допълни Борисов и се пошегува: “Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата”.

“Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за “Овча купел”. След ремонтираното веднага взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат, изтъкна той. “Вярно – нечестно, вярно – с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина – няма промяна”.

“8 магистрали, 7 моста, 9 тунела. Българите гледат и викат “Това е чудо. Не е промяна, а вълшебство”. Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш надеждите на хората. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими.”

“България е изключително важна за ЕНП, за най-голяма радост тази година и двете неща, на които ЕНП дава като приоритети, са сигурност, земеделие, което и за българите е важно”, добави Борисов.

По отношение на сглобката Борисов заяви: “В политиката никога не се казва никога! Може да правим някакви действия за стабилност.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X