https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДПС регистрира в Русе обновена листа

ДПС регистрира в Русе обновена листа

Обновена листа, в която са представени всички общини на областта, регистрира днес Движението за права и свободи за предстоящите извънредни парламентарни избори. Водач е Ализан Яхова, която беше депутат и в последния парламент, а наскоро бе избрана и за член на Централното оперативно бюро на партията. Втори е новоизбраният областен председател Айдоан Джелил. Джелил е общински съветник в Русе в момента.

“Листата символизира обновлението в нашата партия, но също така осигурява и приемственост между поколенията. Днес е големия християнски празник Гергьовден, но е празника Хъдрелез, символ на обновлението. Ние тръгваме към тези избори победоносно, с идея за обновление, като целта ни е да надградим нашите резултати от предходните избори и да бъдем част от успешното представяне на Движението за права и свободи в национален мащаб, както на парламентарните избори, така и на изборите за представители в европейския парламент”, заяви водачът Ализан Яхова.

Тя беше категорична, че ДПС ще води позитивна кампания, като изрази надежда, че такава ще бъде тя и за техните опоненти

“Аз на-вече се притеснявам от състоянието на държавата в момента. Виждате нестабилността в някои моменти, в които се налага ДПС да се намесва. Много пъти тя е доказвала, че е най-отговорната българска партия. Смятам, че мястото на хора като мен, млади, които се занимават с бизнес и се интересуват от процесите в страната, е при нас. Партията е отворена за тях и приканваме хората, които имат желание да се включат при нас, и се надявам, че електоратът ни ще се увеличи” категоричен бе Сезер Сабах, който е едно от новите лица, на пето място в листата.

38 години е средната възраст на хората от листата на ДПС, като представителството е точно 50:50 като съотношение мъже-жени

Ето и листата на ДПС за 19 МИР-Русе:

  1. Ализан Яхова
  2. Айдоан Джелил
  3. Нермин Кязимова
  4. Илвенур Махмудов
  5. Сезер Сабах
  6. Айлян Карамехмедова
  7. Емран Кямилов
  8. Гюнайдън Кязимов
  9. Есра Белбер
  10. Елена Христова
  11. Ислям Панджаров
  12. Деря Бекир
  13. Недялко Йорданов
  14. Силвия Гезмиш
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X