https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиС народни борби ДПС откри предизборната кампания в община Две могили

С народни борби ДПС откри предизборната кампания в община Две могили

По нестандартен начин Движението за права и свободи откри предизборната си кампания в община Две могили, област Русе. Местното ръководство на партията избра след 32 години да възстанови традицията на народните борби, които привлякоха стотици симпатизанти и граждани от региона.

„Предстоят избори за народни представители в 50-тото Народно събрание и за членове на Европейския парламент. На 9 юни ние трябва да дадем своя глас. ДПС област Русе има обновена листа с млади и реализирани хора с опит. Нашата листа не означава само ново начало, нашата листа означава и приемственост.“ заяви водачът на листата Ализан Яхова. Тя изтъкна, че представителите на листата са от всички общини в областта и винаги са сред хората. „Да решаваме проблемите на хората и да бъдем заедно с тях е основният политически принцип, който ще следваме и след изборите. Движението за права и свободи ще гарантира излизането от демографската криза, ускорен икономически растеж, защита на правата и свободите на българските граждани и разбира се един модерен и реформиран, единен и солидарен ЕС.“ подчерта Ализан Яхова, която е и член на Централното оперативно бюро на партията.

На свой ред в обръщението си общинският председател на ДПС Юсеин Юсеинов каза, че партията винаги си е давала сметка за отговорността, която носи работейки неуморно в интерес на хората.“Работим ежедневно, не само от избори до избори, защото нашият народ разбира безпогрешно кой стои до него. ДПС е партия с ясна мисия. Винаги е отстоявала ценностите на евроатлантизма, защитава правата и свободите на всички и демонстрира политическо визионерство и мъдрост.“ добави Юсеинов.

В “Големите народни борби” участваха над 200 борци разпределени в 27 отбора от цялата страна, което се случва за първи път областта. Сред тях бяха Хасан Исаев, олимпийски и световен шампион, Валентин Гецов вице олипийски шампион, носител на златния пояс на Дан Колов и балканския шампион Фейзула Кязим.

„Винаги търсим смисъл, в това, което правим. Борбата е много повече от състезание. Тя е символ на силата на духа, на непримиримостта и на битката за успех. В живота, всеки успех идва с усилие, постоянство и готовност да преодолееш трудностите. Човек трябва да играе честно, но твърдо, и да вярва в силите си, независимо от предизвикателствата. Този турнир е символ на нашата обща цел за по-добро бъдеще и нека ни напомни, че независимо от пречките по пътя, заедно сме по-силни и можем да постигнем всичко, към което се стремим.“ сподели в своето изказване главният организатор на събитието Сезер Сабах и кандидат за народен представител от листата на ДПС. Той подчерта също, че Европа се променя. Затова е много важно кой ще представлява България в Европейския парламент. Сабах напомни, че със своя Манифест единствено ДПС има начертана пътна карта с политиките които отстоява в европейските институции и българския парламент.

Сред официалните гости бяха кметът на община Две могили Божидар Борисов, кметът на община Ветово д-р Мехмед Мехмед, областният управител на Русе Драгомир Драганов, областният председател на ДПС и втори в листата за народни представители Айдоан Джелил.

С това силно начало на предизборната кампания в региона движението дава заявка, че ще положи повече усилия и ще работи активно за да подобри своя резултат. Така ДПС за пореден път доказва, че всеки вот е важен и трябва да се подходи отговорно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X