https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДва земеделски съюза се включват в коалицията "Синя България"

Два земеделски съюза се включват в коалицията “Синя България”

Представителите на двата земеделски съюза БЗНС и ЗНС – Димитър Петков и Явор Хайтов, подписаха споразумение за общо участие в коалицията Синя България! Двата земеделски съюза обединяват сили в името на народното добруване.

В споразумението се казва още:

„Отчитайки тежката политическа криза в България, липсата на политически организации с чисто български идеологии и идеи за развитие, както и допуснатите през годините тежки субективни стратегически грешки, разединяващи земеделското единство, ние от ПП БЗНС и ПП ЗНС обединяваме нашите сили за общи политически действия.

Страната ни се нуждае от политически субект с ясни политически възгледи и ориентири. Нуждаем се от ясна доктрина за икономически стабилна и сигурна за хората България. Нуждаем се от професионализъм и прозрачност в управлението на страната. Нуждаем се от уважавани лица и институции.

Двата земеделски съюза обединяват сили в името на народното добруване. От сега нататък ще виждате често знамената с оранжев и зелен цвят при защита на всички справедливи искания в името на народното добруване.“

Съвместните усилия и цели на БЗНС и ЗНС, като коалиционни партньори в Синя България, са насочени към последователна икономическа и дясна програма, гарантиране на европейското бъдеще и гарантиране на националните ни ценности около европейската принадлежност.

Като част от Синя България ние заедно ще работим за консолидиране на разединеното ни общество, за провеждане на открита и търсеща широка обществена подкрепа политика.

Чувството ни за собствено достойнство ще остане, като членове на БЗНС и ЗНС.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X