https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаЕмилия Милчева: Пето последно място в листата на ДПС за ЕП е...

Емилия Милчева: Пето последно място в листата на ДПС за ЕП е неизбираемо

“Пето последно място в листата на ДПС за Европарламента е неизбираемо. За да има шанс да се класира отново, Елена Йончева трябва да събере преференции, които да я издърпат напред”, заяви Емилия Милчева в студиото на “Здравей, България”.

Тя описва листите на ДПС като интересни не само заради последното място на Йончева, а и защото Джевдет Чакъров, съпредседателят на партията, води листата. ДПС има трима депутати в настоящия Европарламент, което означава, че партията трябва да разпише дали да има преференции за Елена Йончева, за да има шанс да бъде избрана изобщо. “Това ще трябва да каже г-н Пеевски”, посочи Милчева.

“Движението за права и свободи” (ДПС) си взеха максимума от издигането на Елена Йончева за кандидат за ЕП, но тя не е най-добрият вариант да бъде техен евродепутат”, допълни Нидал Алгафари. По негово мнение вероятно има друга договорка, която след време ще се разбере. “Те получиха максималното за себе си, а какво ще получи Елена Йончева – предстои да разберем”, посочи Алгафари.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X